Home ACCIÓN VECINAL Otras UNA DIADA DE REIS MOLT ESPECIAL

UNA DIADA DE REIS MOLT ESPECIAL

Aquest Nadal la Associació de Veïns del nostre barri des de la seva Vocalia Solidaria ha fet la campanya de recollida de joguines noves per tal que  les famílies del Bon Pastor i de Baró de Viver amb més necessitats socials acreditades per els Serveis Socials del territori poguessin rebre les joguines i donar il·lusió al seus fills.

La campanya ha estat un verdader èxit gràcies a l’amplia col·laboració dels veïns del Bon Pastor i diverses entitats que durant tot el mes de novembre i desembre amb un bon número de reunions i hores de feina  hem assolit els objectius plantejats cobrint totes les  demandes  que hem tingut amb un repartiment de 210 joguines.

 

Hem de fer menció a l’acte solidari que va organitzar L’Agrupació Esportiva Bon Pastor Jornada de futbol sala celebrada el 28 de desembre amb l’entitat Acció Sant Martí , la federació catalana de futbol sala i altres equips que van proposar com tiquet d’entrada l’aportació solidaria de joguines o aliments . col·laboració força emotiva que es va materialitzar en 650 quilos d’aliments per el Rebost Solidari de Bon Pastor i Baró de Viver  i un gran número de joguines que junt a la donació de la direcció del poliesportiu va significar una Jornada Solidaria molt gratificant.

Aquesta iniciativa també ha estat recolzada per la donació de joguines de La Penya Barcelonista del Bon Pastor que va significar una empenta important per la campanya.

Agrair a la botiga de joguines DRIM del centre comercial La Maquinista. La seva generosa donació de joguines i al Director de aquest centre comercial que ens ha proporcionat aquest contacte.

Tan mateix un reconeixement a tots els col·laboradors del Rebost  que amb la seva feina i dedicació han fet possible el desenvolupament d’aquesta acció Solidaria , feina i dedicació que ha estat imprescindible per al bon resultat d’aquesta campanya.

Vocalia Solidària de l'Associació de Veïns Bon Pastor


 

Actualizado (Lunes, 13 de Enero de 2014 20:53)