Home ACCIÓN VECINAL Otras FEM LA MEMÒRIA DEL BON PASTOR

FEM LA MEMÒRIA DEL BON PASTOR

Les teves fotos i records explicaran la història de Bon Pastor.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Bon Pastor vol impulsar la difusió de la nostra memòria com a barri, mostrant els fets més representatius de la nostra història, en l’espai públic del barri de manera permanent.

Can Sala? Les festes? Les cases barates? Les riuades? L’arribada del metro? El mercat? Can Sanchís? L’església? La construcció de l’ambulatori?... Quins són els fets, llocs, moments més representatius del barri? Què volem mostrar a la ciutat?

Porta’ns les teves fotos, dibuixos, documents, escrits... i tot allò que creguis important del passat i present del barri.

El diumenge 9 de febrer , als jardins del carrer Sant Adrià entre les 10 i les 14 hores, al costat del a font de Canaletes, recollirem les teves imatges per digitalitzar-les i te les puguis emportar de nou.

També serem a la Biblioteca de Bon Pastor del 10 al 14 de febrer, de 18 a 20 hores per digitalitzar les teves imatges i retornar-les. O bé ens les pots fer arribar a Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

Actualizado (Martes, 04 de Febrero de 2014 19:02)